torstai 19. lokakuuta 2017

*:・゚✧Pastel hair✧・゚:*


Ne jotka seuraavat minua instagramissa, tietävätkin jo että hiukset saivat vähän uutta ilmettä. Olen haaveillut pastellihiuksista jo pitkään, mutta edellisessä työpaikassani ne olivat kiellettyjä, ja vähän tämä oma epäonnistunut hiustenvärjyyprosessi hidasti värjäilyintoa. Ja joo, onhan näissä pastellihiuksissa vaivaa.
Juu, peruukki kyseessä. En tosiaan rupea omia hiuksiani nyt pastelliksi värjäämään kun ei se luonnolliseksi värjääminenkään onnistu. Tilasin siis jokunen aika sitten pastellin peruukin, joka eilen tipahti postiluukusta (Ok, hain sen postista). Peruukki oli vähän laadukkaammalta sivulta tilattu eBaystä, ja hintaa tällä oli 30€, joten ajattelin tämän laadun olevan oikeasti hyvää, kun kerta vitosella posteineen saa ihan laadukkaita peruukkeja. Joo, hius tässä on laadukasta, malli on hyvännäköinen ja peruukki on mukava päässä. Iso mutta on kuitenkin otsis. Se on aivan kamala luiru, joka on vaan pakko laittaa tuollein kiehkuralle. Ompelujälki näkyy kauas ja jotain pitää fiksailla tuosta, ettei se huuda peruukkiuttaan. Otsista lukuunottamatta siis hyvin laadukasta matskua, ei tarvitse talkkikäsitellä tai muuta. Vähän otsis kuitenkin aiheutti pettymystä, kun odotin parempaa laatua, ja otsis on todellakin erilainen kuin mitä se kuvissa oli.

Tykkäättekö te käyttää peruukkeja? Miltä tämä teistä näyttää?

21 kommenttia:

 1. Äää ihana! Sopii aivan mielettömän hyvin 💖💕

  VastaaPoista
 2. Vitsit miten makee, sopii sulle superhyvin :)

  VastaaPoista
 3. Tosi upea! toi sävy on niin kaunis :) sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Voi kaunokainen!<3 sulle niin sopis tollanen tukka :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon <3 Oispa jaksamista laittaa tollast :D

   Poista
 5. Hirveän söpö! Tuon väriseksi oon haaveillut värjääväni tukan jos ja kun blondiin kyllästyn, mutta se ylläpito...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jooo just se et koko ajan sais olla värjäämässä ja vaalentamassa ni ei jotenkin hotsita.... Mut joo, ois se ihanaa jos sais jostain energiaa tollasen tukan ylläpitoon *_* Ja kiitos!

   Poista
 6. Sulle niin sopis kyllä pastelliset hiukset ♥ Näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
 7. Ihana tukka! 😊 väri sopii hyvin. Hoksasithan että peruukkien otsikset tulevat aina leikkaamattomina ja ne on tarkoitus itse leikata? Jos se auttaisi asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos *_* <3

   Ja joo totta! Mut se ei silti poista sitä et se otsis on ommeltu tohon peruukkii kiinni silleen hassusti, et se ompelukohta näkyy siitä ihan törkeesti >_< Pitää tosiaan koklaa fiksailla!

   Poista
 8. AA en huomannukkaa että tukanväri on vaihtunu somessa :) Noissa peruukeissa otsikset aina jotenki tunkeutuu silmiin koska ne ei samalla tavalla ole ilmavia tai pysy kun pitäisi kuvissa.. :) Mulla oli joskus kaksi peruukkia, mutta luovuin niistä kun ei oikeasti vaan ole käyttöä!

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha nyt tullaan sit ahkerasti näkee mua pastellihiuksin, oon ihan in love tohon peruukkiin otsisharmista huolimatta :D Ja joo ne on kyl aika usein tosi niheitä :< Mullakaa ei oo peruukkei ollu käytössä pitkillen ku edelliset rottaantu aika pahoiks, mut nyt sit taas koklaan ottaa käyttöön. :)

   Poista
 9. Hei mistä oot hommannu tuon ihanan kissankorvapannan? :3

  VastaaPoista
 10. Itse käytän peruukkeja todella harvoin, mutta niissä ei todellakaan ole mitään vikaa! :> Katsoin kyllä ensin, että olit oikeasti värjännyt hiuksesi, mutta sitten huomasinkin, että kyllä tuo peruukki on, vaikka laadukkaalta näyttääkin! Hyvältä näyttää joka tapauksessa, näytät oikein kunnon prinsessalta <3 Harmi vain, että otsatukka aiheutti pientä pettymystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Peruukit on kyl tosi kivoja, kun saa nopiasti vaihdettua hiustyyliä :D

   Poista
 11. Siis sulle sopis niin hyvin tuon väriset hiukset <3 Näyttää upealta :)

  VastaaPoista