sunnuntai 19. marraskuuta 2017

*:・゚✧Bikinifitnessiä ja vegaaniutta✧・゚:*

Pakko ikuistaa blogiinkin kuvat, kun pitkästä aikaa hankin kukkia meille kotiin. Hullaannuin ihan ja otin saman tien kaksi kimppua, nyt kun kerran niitä rehuja kotiin raahaa niin raahataan kunnolla. Käyn ostamassa kukat siitä pienestä kukkakaupasta keskustan Stockmannin yhteydessä. Luovutin markettikukkien suhteen, kun ne lässähti ihan joka kerta saman päivän sisällä. Vaikka Prismassakin on tosi kauniita päivän kimppuja vain neljällä eurolla, on se turhauttavaa niitä ostella kun niistä on iloa sen automatkan verran kun tulee kotiin, ja samantien kun ne iskee maljakkoon onkin komeimmat ruusut jo nuupahtaneet. 

Mutta ettei pelkäksi kukkien esittelyksi menisi, ajattelin että voisin kirjoitella tänne viimepäivien fiiliksiä. Tuntuu siltä että tässä eletään jonkinlaista murroksen aikaa, kun opinnot ovat oikeasti jo ihan loppuvaiheessa ja koulun tiimoilta meininki rauhoittuu, ja kohta itsekin siirryn työelämään täysipäiväisesti. Muuttaahan se paljon; Ei enää extempore-ulkomaanmatkoja (eikä niitä suunniteltujakaan niin paljon kun lomaa ei vaan oteta) ja minäkin alan saamaan säännöllisiä tuloja ja mikä parasta; Ehkä jopa ihan omaa aikaakin!
Kun viimevuoden lopussa elämä heitti kertaheitolla kaiken sekaisin, niin puhuin blogissani että ehkä tänä vuonna asiat kääntyy paremmin päin. Toistaiseksi ainakaan ei ole mitään muutosta tilanteeseen tullut. Ehkä ainoa edistysaskel tässä on nyt se, että tilanteen kanssa on kai jossain määrin oppinut elämään. Hankin ensimmäiset tarot- korttini tuossa jokunen aika sitten, ja korttien mukaan ensi keväänä vasta tulee muutos, ja tällä hetkellä minun tulisi keskittyä omaan  henkiseen hyvinvointiin ja itseni kehittämiseen. 

Kaikki elämän vastoinkäymiset kehittää. Näin haluan uskoa. Kun katsoo kaikkia menneitä asioita pienen välimatkan päästä, voi todeta että niillä kaikilla oli tarkoitus. Viimeisin työsuhteeni päättyi aika dramaattisiin tunnelmiin, sillä lähdin pois töistä kauhean työpaikkakiusaamisen takia, joka kohdistui minuun ja erääseen toiseen työntekijään. Meno oli aivan järkyttävää ja ahdistaa vielä ajatellakin sitä menoa, että aamu kolmelta raahautui töihin jossa vanhemmat työntekijät saivat huutaa ja nöyryyttää. Eikä kukaan tehnyt mitään kiusaamiselle huomautuksista huolimatta. Tuntui, että taas oli itsetunto rusennettu ja olinkin pitkään siinä mielentilassa, ettei minusta ole vain mihinkään. Nyt jälkikäteen ajateltuna, vaikka kokemus olikin traumaattinen, oli asioiden mentävä näin. Jos tuota kiusaamista ei olisi ollut, olisin jäänyt siihen työpaikkaan, ja luultavasti valmistumiseni olisi myöhästynyt. En olisi millään siihen työ- ja stressimäärään pystynyt selviytymään viimeisimmistä kursseista sekä opinnäytetyöstäni. Eli kaikella kai on tarkoitus, vaikkei sitä siinä hetkellä ymmärräkään. En vieläkään voi ymmärtää, miksi meitä kohtasi niin kamala epäonni moneen kertaan viimevuonna. 
Jos kukaan ei teille ole tarot-kortteja lukenut aikaisemmin, niin kokeilkaa ihmeessä. En itse usko mihinkään astral-tv:n selvännäkijöihin tai korttitulkitsijoihin, mutta tavallaan uskon että tarot-korteista voi saada apua ja neuvoja elämän kysymyksiin. Mitään suoranaisia ennustuskorttejahan ne eivät ole, mutta itse käytän niitä tavallaan... Oman itseni tutkiskeluun. Kun elämässä on niitä suuria kysymyksiä joihin ei kukaan osaa vastata, voi kysyä korteilta. Eihän siinä mitään häviä; Joko ennustukset toteutuvat tai sitten ei. Tähän mennessä kyllä kaikki ennustukset ovat menneet nappiin 😚Jos teitä kiinnostaa, niin itseltäni löytyy Kissatarotit. Niitä löytyy muunmuassa Adlibriksestä tälläkin hetkellä.

Nyt sitten tuo henkinen kasvu ja hyvinvointi ja viimevuoden tapahtumat vähän niinkuin kietoutuvat yhteen. Muutamat tapahtumat vaikuttivat suoraan ihan fyysiseen terveyteen, ja vihdoin, pitkän pitkän odottamisen jälkeen sain pääsyn hoidon pariin. Olo on helpottunut ja samalla kuitenkin ahdistunut; Vihdoin saa omaan vointiin apua, mutta kuinka pitkä sairaala-tutkimusrumba tästä kaikesta alkaakaan. Olo kun on muutenkin tosi väsynyt ja rasittunut, ja nyt huomaakin kotona ollessaan, kuinka kaikki stressi ehkä alkaa purkautumaan siten, että olo on ehkä jopa vähän masentunut.
Olenkin taas tässä pohtinut vegaaniksi ryhtymistä ja vegaaniuden syviä olemuksia. Kasvissyöjä kun on koko ajan ollut, ei tavallaan olisi mahdoton hyppäys siirtyä vegaaniksi. Vegaanius kun voi olla aika yllättävänkin ratkaiseva tekijä fyysisen hyvinvoinnin kannalta; Varsinkin tulehdustiloihin vegaaniruokavalio saattaa auttaa. Olenkin monesti miettinyt, miten paljon parempi fiilis itsellä olisi jos jättäisi maitotuotteetkin kokonaan pois (Ja alkoholin... krhm...). En oikeastaan edes tiedä, mikä itseäni vegaaniruokavalioon täysin siirtymisessä hidastaa. Sen vaikeus ehkä? Kun tosiaan viimeiset puolitoistavuotta on ollut sellaista ihme vänkäämistä kaiken kanssa, tuntuu, ettei haluaisi vängätä syömisenkin kanssa. Tykkään juustoista ja tykkään kun on synkkää ja pimeää, niin iskeälämpimän kaakaon päälle kermavaahtoa. Tykkään maitosuklaasta. Vegaanina pitäisi sitten jättää kaikki edellämainitut. Tai ei pitäisi, sillä ehdottomuus ei ole ikinä hyvästä, mutta jos tahtoo saada kropan voimaan hyvin, olisi ainakin aluksi pidättäydyttävä aika tarkasti ruokavaliossa. Myös syömishäiriötausta vähän pelottaa; Mitäs jos ravintosisältöjen kyttääminen karkaa käsistä, ja ollaankin taas liemessä?
Toinen juttu hyvinvointiin liittyen oli, että alkaisin taas käymään salilla. Ja treenaamaan ihan oikeasti. Oli tavallaan silmiä avaava juttu tuossa pari kuukautta sitten, kun lähdin pitkästä aikaa pururadalle juoksemaan: Ja en jaksanut juosta kuin ihan pienen pienen pätkän. Ennen vetäisin pururadan ihan tuosta noin vaan juosten, ja nyt iski rintakipu ennen sataa metriä. Se sai taas skarppaamaan tuon yleiskunnon kanssa, ja nyt kun se on taas kohdallaan, aloin miettimään, pystyisikö sitä viemään vähän eteenpäin. Aloin ihan oikeasti miettimään jo bikini-fitnessiäkin :D Koska miksipä ei. Elämä on liian lyhyt jossittelemiseen, ja olen sellainen päämäärä-ihminen. Jos tähtäimessä on jotain, on sen saavuttaminen helpompaa, kuin vain se , että kävisin salilla. Nooh tämä palaa taas edellisen kappaleen viimeiseen lauseeseen: Kun on anoreksia taustalla, onko järkevää alkaa laskemaan kaloreita ja paastoamaan ja rehkimään salilla. Eikä vielä tuokaan mietelause, vaan ihan käytännön asiat tuli vastaan. Ensinnäkin kun lähdin hakemaan salikorttia, en saanut sitä kummastakaan paikasta (Toisessa paikassa murahdettiin vaan tiskiltä että "Mitä asiaa", ja toisessa oli kaksi kertaa peräkkäin asiakaspalvelu kiinni. Eli joo ei sitten), ja sitten sainkin jo töitä ja totesin, että hetkeksi on hyvä vaan rauhottua ja keskittyä yhteen asiaan kerrallaan.

Enkä tiedä olenko nyt mikään bikini-fitness-kasvo. Vaikka saisinkin itseni treenattua. Ei se ehkä kuitenkaan ole sitä omaa juttua, ja terveyden reistatessa ei ääritreeni ole missään nimessä hyvä asia. Palataan asiaan parin vuoden kuluttua, ja katsoo tilannetta sitten. Nyt jätän treenit ihan kotitasolle ja toivon että vesisateet ovat vähäisiä, että pääsisi sinne pururadalle juoksemaan. 
Sellaisia tuntemuksia täällä tänään. Onko teillä siellä miten turhautumisia omaan elämään? Tuntuu jotenkin... päämäärättömältä tämä oleminen juuri tällä hetkellä :'D Ehkä kuuluu tähän valmistumisprosessiin. Yritän myös kehittää itseäni siinä täälläkin kerrotussa "mullekaikkihetinyt"-asenteesta. Jos en pääse aloittamaan saliharrastusta nyt, voin kehittää itseäni pikku hiljaa että parin vuoden päästä pystyn aloittamaan treenaamisen. Vaikka meidän koti ei olekaan suoraan sisustuslehdestä, voin pikkuhiljaa tehdä tänne muutoksia, jotka ohjaa siihen unelmien kotiin. Ja näin edelleen.

Näitä kukkiakin olen ollut jo pari kuukautta ostamassa. Ja nyt sitten ne sain ja kylläpä oikeasti joku näinkin "pieni" asia voi piristää ja paljon! Olin kyllä vähän järkyttynyt siitä, miten kalliita kukat ovat. Nämä olivat ihan edullisia, valkoinen kimppu 12€ ja punainen 13€, mutta sellaiset tosi kauniit ja instagramuskottavat ruusut maksoivat 7€ kappale! Ja kyllähän niitä vähintään kymmenen olisi oltava jos sellaisen kauniin, muhkean kimpun olisi halunnut. Tietty ruusuissa on se hyvä puoli, että ne saa aina kuivatettua jolloin ne säilyy ilahduttamassa pidempään. Ehkä sitten valmistujaislahjaksi itse-itselleni ostan sellaisia, haha! 

32 kommenttia:

 1. Ihanaa syvällistä ja aitoa pohdiskelua! <3

  Oon niin pahoillani, että oot joutunut kokemaan työpaikkakiusaamista. Vaikea ymmärtää, kuinka julmia aikuiset ihmise osaavat olla.. Tosi huippua, että osaat kuitenkin ajatella totakin asiaa positiivisestikin!

  Ja hitsi, tunnistan itseni ja ajatusmaailmani niin monesta tän postauksen kohdasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Julia <3 Ja joo kyl toi työpaikkakokemus oli aika rankka. Ja just toi! En voi ymmärtää, miten aikuisilla ihmisillä voi olla niin paha olo, et se pitää purkaa työpaikalla ihan sivullisiin.... :/

   Ja mukava huomata ettei näiden ajatustensa kans oo yksin! :)

   Poista
 2. Onpa inhottavaa kuulla tuosta työpaikkakiusaamisesta! Itsekin olen kokenut sitä entisessä työpaikassani ennen ulkomaille muuttoani (jatkuvaa juoruilua minusta ja ulkomaalaisesta miehestäni (why though?..) ja selän takana puhumista niiden ihmisten toimesta ketä olin pitänyt oikeina kavereinani) ja pahaltahan se tuntui. Oliko se kiusaaminen siis syynä siihen että lopetit siellä? Jos oli, niin onpa kurjaa sillä ei se ole reilua sinua kohtaan, mutta mikäpä tässä maailmassa olisi reilua.. ärsyttää vain että tuollaiset kiusaajat jyräävät aina eteenpäin ja muut joutuvat kärsimään tai vaihtamaan töitä.

  Luen sun blogia Atlantin toiselta puolelta käsin, sillä täällä aika käy välillä pitkäksi ja yksinäiseksi. Osaan siis hyvin samaistua noihin sun fiiliksiin. :) toivotan sulle oikein ihanaa joulun odotusta ja toivottavasti päivität myös jatkossa sun blogia näin usein. Se on kivaa luettavaa! Ja onnea uudesta työpaikasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! Tosi surullista et sä oot kohdannut kans tollasta, voi jestas miten typerää! JA joo, oikeastaan oli molemminpuoleista, kun esimiehetkin kokivat että "helpoin ja paras" ratkaisu on jos työsuhdettani ei enää jatketa, kun eivät olleet halukkaita huomauttamaan kiusaajille, koska "sitten ne vasta suuttuukin". Parempi näin, vaikka kokemus vaikuttikin nyt omaan henkiseen hyvinvointiini todella vahvasti. Ja nimenomaan, heille ei saa mitään ja sitten ne uhrit vaan laitetaan kärsimään.

   Ja voi ihana kuulla! Kiitos <3 Nää sanat lämmitti, ihana et voin tarjota jotain viihdykettä sinne tylsiin hetkiin <3 Ihanaa joulunodotusta sinnekin <3 Vähän varmaan eri meiningit siellä kuin täällä :)

   Poista
 3. Tosi kiva lukea tälläsiä postauksia! Mulla kans on ollut turhautumista kun elämässä ei oo kauheesti tiedossa mitään uutta ja mää kans haluaisin et kaikki tapahtuis nyt ja heti! Nyt hetken aikaa kun kuitenki on ollut kotona niin siihen ajatukseen on alkanu pikkuhiljaa tottua ja koittanu olla sit vaan hetken aikaa paikallaan, nyt kun on mahdollista kerran :) uskon kuitenkin että tulevaisuudessa mulle löytyy taas jotain uutta ja jännää, mut tällä hetkellä mun kuuluu vaan viettää aikaa kotonakin rauhassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva et voit samaistua! Toi on varmaan ihan hyväkin, että hetken voi vaan olla paikallaan ja rauhassa. Ite oon samaa miettinyt, että nyt on ehkä se hyvä hetki hengähtää ja vaan olla, eikä järjestä ite itselleen kokoajan jotain showta :D

   Poista
 4. Mulla on syksyisin ja keväisin vähän tämmöisiä pikkukriisejä myös, että pitäisikö alkaa harrastaa jotain uutta tai tehdä jotain muuta muutosta elämässä. Osa menee ohi, osa taas ei millään :D
  En lähtisi tuohon bikinifitnessiin mukaan ainakaan tuollaisessa elämän murrosvaiheessa. Itse kokeilin kisoihin tähtäävää valmennusta vaikka syömishäiriötaustaa löytyy ja mulla se teki vain todella paljon hallaa henkiselle hyvinvoinnille. Stressihän siitä tuli ja tavoitteisiin ei päästy, minkä vuoksi koin pettymykset jotenkin erityisen raskaana. Olin aivan rikki pt-jakson päätyttyä ja halusin lopettaa kaikki treenit siihen paikkaan. Onneksi löydin myöhemmin liikunnan ilon ihan muista lajeista ja asetan vain itse itselleni tavoitteita. Sitten kun niitä saavuttaa niin saa vaikka ostaa itselleen jotain kivaa tai mennä vaikka vähän paremmin syömään johonkin. Olen huomannut että kun tommonen tunne tulee, että pitäisikö alkaa harrastaa jotain asiaa X, pitäisi ottaa vaikka parin viikon jakso ja käydä kokeilemassa kaikkia mahdollisia lajeja. Reippaasti vain poistuisi mukavuusalueelta, niin sieltä saattaisi löytyä jotain yllättäviäkin vaihtoehtoja.

  Rankkaa kun olet ollut työpaikalla kiusattuna :O Toivottavasti uudessa työssä ura urkenee ja kaikki menee hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo, tunnistan kyl ite itessäni saman, et mulle tulee kausia kun keksin kaikkea hömppää ja hurahdan täysillä asiaan x, alan hirveällä raivolla työstämään jotain projektia ja sitten se jää :D Toiset asiat sitten tulee ihan pysyäkseen, mutta huomaan kyllä että kausittain tulee nämä innostukset.

   Ja en mä välttämättä jaksa tosiaan lähteä. Se vaatii niin paljon kuitenkin, vähän koko elämän sen mukaan järjestämistä, niin en nyt jotenkin usko että nyt kannattaa. Haluaisin vain jotain treeniä jollain määränpäällä, sillä tiedän että sellainen "vähän käyn salil treenaamassa"-meininki ei itsellä kyllä kauas kanna :D

   Ja toivon samaa, vaikutti alkuunsa jo paljon rennommalta tää uus työ :)

   Poista
 5. Tuttua juttua tämä teksti. Mulla tulee silloin tällöin syksyisin ja välillä keväisin sellaisia fiiliksiä että mitä hittoa teen elämässäni, pitäikö tehdä sitä ja tätä, tuntuu pahalta nuo kaudet aina mutta siitä päästään vaikkei mitään uutta elämään oo tullutkaan:D Juoksu- tai kävelylenkit ulkona ovat parhautta ♥ ja kukat;)

  Kauhea kuulla muuten että oot ollut työpaikkakiusattu:/ Se on kyllä peräti naurettavaakin jos vanhemmat ihmiset harrastaa tuota, mä koin sen ammattikoulussa. Siis nelkyt vee mollaa + kaikkea muuta ja mä olin sillon kuitenkin yläasteelta amiskaan siirtynyt nuori. Ja pitäis olla aikuinen ihminen kyseessä.. Noh nyt osaamme sääliä heitä, ikä on tosiaan vaan numero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tää on niin helpottavaa huomata et muutkin "kamppailee" näiden tällasten asioiden kanssa :) Juoksulenkit ja just kukat on niin ihania *_* Harmi vaan kun kukat maksaa niin hitokseen, ettei niitä ihan jatkuvasti viitti olla ostelemassa.

   Joo siis just tollast oli tuollaki et vanhemmat työntekijät simputti nuorempia. Kaikkia nuoria työntekijöitä kohtaan oli ihme asenteet, mut mua ja yhtä toista kohtaan se oikee korostui, joku meissä vitutti sit vissiin enemmän kuin muissa. Onneks se on takana päin >_<

   Poista
 6. Oli mielenkiintoista lukea tätä postausta ja samalla olit rohkea kun kirjoitit näistä asioista! Todella ikävää tuo työpaikkakiusaaminen, mietinkin ootko vaihtanut työpaikkaa tai siis lopettanut siellä kun ei tullut enää snäppiin kuvia.. Tuli paha mieli sun puolesta :( Toisaalta kaikella on tarkoituksensa. Noita tarot-kortteja olisi kyllä joskus mielenkiintoista päästä testaamaan! :) Hienoa, että mietit vegaaniksi siirtymistä, muhun siitä ei olisi koskaan. Vaikka kasvissyöjä olen, niin näin on hyvä. Lisää tälläisiä postauksia :) Ja kovasti tsemppiä!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva et tää postaus oli mielenkiintoinen <3 Ja joo loppu siel, kirjoitinkin aikasempiin vastauksiin, että esimiehenkin mielestä oli vaan parempi lopettaa työsuhde kuin puuttua kiusaamiseen.
   Tarotit on oikeesti mielenkiintoisia :) Korteilta saa ihan hyviä vastauksia ja viisauksia. Ja mä oon sellanen rento vegaani, katon miten kroppa alkaa reagoimaan ja jatkan sit sen mukaan; Jos olo ei parane, niin ehkä jatkan kasvissyöjänä, jos paranee niin sit pidättäydyn vegaaniudessa :)

   Kiitos <3

   Poista
 7. Tosi kurjaa ja epäammattimaista, että sulla on ollut vanhassa työpaikassa kiusaamista.. Se on niin valitettavaa, miten se ei vaan lopu vaikka on kyse aikuisista ihmisistä :/
  Mä oon kans pohdiskellut tuota vegaaniutta, kun omaa siskoa on vegaanina kattellut pari vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo... Työ oli kivaa mut ilmapiiri ja ympäristö kamalia! Ja äläpä... Ei oo pakko kaikista tykätä, mut kiusaaminen nyt on aina väärin.

   Poista
 8. Älä ala bikinifitness sekoiluun kun sulla on tuo taustakin. Se rajoittaa paljon omaa elämää. Nauti oikeasti elämästä äläkä päästä kalorilaskuria takaisin arkeen. Fitness-tila on vain hetken eikä siitä saa pysyvää. Kroppa ei voi hyvin kun vedetään dieettiä ennen "maksimaalista vaihetta". Pyörryttää, heikottaa ja kaduttaa jos syöt yhden kanapalan liikaa. Siinä myös helposti alkaa rajoittamaan sosiaalista elämää kun ei halua mennä kahville tai syömään kavereiden kanssa koska ei voi että pysyy "tiukassa kunnossa". Drinkit ja illanistujaiset voi unohtaa ja juhlissa juodaan vaan vettä. Olet päässyt paranemisprosessissa niin pitkälle ettei sitä enää kannata riskeerata ❤ tiedän mistä puhun itsekkin anoreksian sairastaneena ja sen jälkeen "parantuneena" aloitin fitnessin. Se oli rehellisesti vain syömishäiriön vaihtaminen toiseen. Onneksi olen saanut apua ja tajunnut ongelmani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Njoo mietin kans et ei se bikinifitness oo loppujen viimeks mitää kropan hyvinvointia tukevaa. Kuitenkin aika rankkoja ne paasto-mässypäivät ja se hullu treeni ja muut vastaavat. Ja sepä, en täs tahdo kans rajoittaa omia sosiaalisia tilanteitakaan >_< Voi, kurjaa kuulla et sul on tollanen tilanne :( Hyvä et sait apua ja ongelmat selvisi <3 Kyl mä sen pahimman fitnessbuumin muistan, ja samaan aikaan sairastin itse viel sh:ta aktiivisesti, niin olihan se ihan sairasta touhua sekin.

   Poista
 9. Minäkin olen tuota fitnessiä miettinyt. Käyn salilla ja se on vähän haahuilua ja ilmaisen kahvin litkimistä. Tuntuu että tarvitsisi jonkin tavoitteen. Mutta kun katselee muita ihmisiä niin aika harvalla on sen kummempia tavoitteita. Töissä käynti riittää ja sitten voi vaan olla ja tehdä mistä tykkää ilman suorittamista. Koitan kääntää aivojani siihen että jos istun koneella, luen blogeja ja pelailen nettipelejä niin en ole huono ihminen. Kävin koulussa - päivän työ on tehty. Tuntuu että salilla jaksaa nyt tehdä paremmin kun ajattelen sen aivojen lepotaukona (koska ei toistojen laskeminen päältä paljoo vaadi), enkä että paljonko nousee penkistä XD En ole kyllä kertaakaan edes kokeillut mitä siitä nousisi. Mukava lukea näitä pohdiskelevia tekstejä kun saa peilata aina omia ajatuksia näihin ja oivaltaa monesti juttuja itsestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi millä salilla saa kaffea?? :D Tää pitää tietää! :D Oi toi on tosi hyvä! Mäkin oon nyt pari päivää viettäny kotona, vähän siivoillut ja kattonu sinkkuelämää ja simpsoneita, ja oon sanonu itelleni et ei se väärin ole. VÄlillä on ihan hyvä vaan olla tekemättä mitään kunniakirjan arvoista :D

   Kiva et nää pohdiskelevat tekstit miellyttää <3 Ite tykkään lukee näitä muilta bloggaajilta kans ^_^

   Poista
 10. Jos olet ollut lentokentällä erään lentoyhtiön palveluksessa, niin en suorastaam yhtään ihmettele työpaikkakiusaamista, vaikka se todellakin väärin on eikä sinun syysi - olen katsonut matkustajana läheltä kuinka vanhemmat työntekijät simputtavat nuorempia törkeällä tavalla ja silti asiakaspalvelu on aivan aliarvoista! Nuoremmilta sitten tullut oikein hyvääkin asiakaspalvelua. Mukava kuulla, jos uusi työpaikka on tuntunut mieluisalta heti alusta alkaen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, siis asiakkaat oli tosi fiksuja, niin lohduttaudun sillä et 99% tajus asian laidan ja sain sanatonta sympatiaa asiakkailta: Kyl mä ainakin jos näken sivullisena työpaikkakiusaamista, ni symppaan sitä kiusattavaa, enkä ajattele että onpas tuo paska työntekijä.

   Oli mul ihan huippuja kollegoitakin, tietyssä porukassa oli ihan parasta olla töissä :) Et ei kaikki ihan inhottavia ollut, mut ikävä kyllä aika moni kuitenkin... :(

   Poista
 11. Olipas mukavan pohdiskeleva teksti! Tällaisia on kyllä kiva lukea aina välillä muiltakin. Tulee itsellekin sellainen olo, että mitäköhän sitä tekisi elämällään, kun huomaa muiden pohdiskelevan tiettyjä asioita sitten taas omassa elämässään. Onneksi on aikaa miettiä, eikä kaikkea tosiaankaan tarvitse päättää saman tien. Kannattaa mennä aikalailla fiiliksen mukaan :> Ja niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin niin kannattaa tehdä juuri niin kuin itsestään parhaimmalta tuntuu!

  On ikävää kuulla, että jouduit kokemaan työpaikkakiusaamista. Se ei ole reilua missään määrin, eikä se ole millään alalla tai muuallakaan tietenkään oikeutettua. Onneksi lähdit, eiköhän se elämä ala hymyillä, kun on päässyt töihin sellaiseen paikkaan, missä on hyvä olla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana et tykkäsit tästä tekstistä! Ja nimenomaan, fiiliksen mukaan se kannattaa mennä :) Ja toivottavasti asiat menee noin niinkuin sanoit. Jos työyhteisössä on hyvä fiilis niin kyllä se vaikuttaa tosi paljon yleiseen hyvinvointiin!

   Poista
 12. Siis oot kasvissyöjä mut syöt lihaa kuitenkin matkoilla ja ravintolassa? 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis en oo, mistä ton käsityksen saa? :D en syö lihaa missään ollenkaan.

   Poista
  2. Sun miehen blogi kertoo toisenlaista tarinaa :o

   Poista
  3. Sun miehen blogi kertoo toisenlaista tarinaa :o

   Poista
  4. Sun miehen blogi kertoo toisenlaista tarinaa :o

   Poista
  5. Miehes matkablogista 😅

   Poista
  6. Joko on spämmimistarve tyydytetty? Joo, riistaa syön. Vastustan tehotuotantoa. Ulkomailla en syö, ellei oo tilanne et kielimuurin takia tulee liharuokaa, jolloin on fiksunpaa syödä se kuin heittää roskiin, mut en muista milloin näin on viimeks käyny. Huh onko nyt salapolisitarve tyydytetty? 😂

   Poista
  7. Sun blogi jää mulle jumittamaan vastauslomakkeeseen, ei ollu tarkoitus laittaa noin montaa kertaa. En ymmärrä miks sun pitää valehdella sun lukijoille noin 😅

   Poista
  8. Mä en valehtele, oon sanonu sen kaikissa postauksissa missä on aiheesta ollu puhe, et syön riistaa? Mitä valehtelua se on kun sitä tulee ehkä kerran vuodessa syötyä, ni sanon suoraan et oon kasvis? Ja mikä ongelma tää sulle on, suurin osa mun lukijoista ei ees välitä, sä käyt kyttää mun miehen blogia suurennuslasilla et voit tulla spämmimään anonyyminä tänne, et oon valehtelija? 😅

   Poista
 13. Sun miehen blogi kertoo toisenlaista tarinaa :o

  VastaaPoista