torstai 9. marraskuuta 2017

*:・゚✧First day at cruise✧・゚:*

Noniin! Nyt ekan päivän kuvia kehiin. Edellisessä postauksessa olikin fiiliksiä ennen laivaa, nyt sitten fiiliksiä kun laiva lähti satamasta kohti Bahamaa. Miami oli kyllä aikamoinen kokemus. Näihin kuviin on valikoitunut se kiiltokuvapuoli, mutta ahdisti ihan hurjasti kuinka oli ihan kamalan huononnäköistä asutusta ja luokkajako tosi selvää. Siis... Alla olevissa kuvissa näkyy kunnon luksusasuntoja ferrareineen ja kiiltävine miljoonajahteineen, kun samaan aikaan tummaihoisia ja latinoja asuu metalli+pahvihäkkytöissä ja tonkii metroaseman roskiksia. Tällaiset asiat vähän vetää omaa fiilistä alas ja alkaa oikeasti hävettämäänkin oma ihonväri sekä status. Ehkä tässä vielä eniten kaiherti juuri se "American dream", mitä tuolla ihmiset elää samaan aikaan, kun suurin osa kansasta voi todella huonosti. Saa olla tyytyväinen ettei Suomessa ole samaa meininkiä, vaikka täälläkin huono-osaisuutta ilmenee. Se ei kuitenkaan ole sellaista, että valtaosa väestöstä bunkkaisi siltojen alla ja joutuisi rääpimään tuulen irrottamia pressunpalasia katokseen. 

Toinen silmiin pistävä asia oli kaikki antiabortti-mainokset. Siis todellakin. Joka toinen mainos oli metro/juna-asemilla siitä, kuinka abortti on synti ja lapsi jumalan lahja yms yms. Minusta tuollainen aivopesu ja syyllistäminen on suorastaan kamalaa. Ja miten se olikaan niin näkyvillä. Taas pointsit Suomelle, ettei tuollainen ikinä menisi läpi missään nimessä, vaikka täälläkin tietyt asiat saa enemmän näkyvyyttä kuin toiset...
Mutta en minä ala pyhistelemään, täytyy sanoa että kyllähän tuollaisen luksuslukaalin omalla veneellä ja ferrarilla ottaisi ihan anytime. Ei vaan taida olla työnteolla tienattavissa tuollaiset asunnot uima-altaineen Miami beatchilla :D 
Syöksyttiin heti kun laivaan päästiin kannelle ottamaan aurinkoa ja nauttimaan drinkkejä, jotka tosiaan näyttävät kivemmilta kuin miltä maistuivat. Siis... tuo valkoinen hile ei ole sokeria vaan suolaa, ja tuohon drinkkiin on kaadettu tequilaa niin paljon että ei sitä vanha Erkkikään pystynyt juomaan (Paitsi minun mieheni, sille kyllä maistui :'D)! Jäi siis tuo drinkki minulla kuvausrekvisiitaksi, niin väkevää se oli, ja lisäksi suola drinkissä on vähän.. hassua, vaikka se tequilaan kuuluukin. Mieheni on risteillyt Royal Caribbeanin laivoilla jo useammin, että minäkin vaimokkeena pääsin sitten osalliseksi siihen lystiin, että olemme nyt molemmat timantti-jäseniä. Päästiin siis Diamond loungeen jossa oli joka ilta ilmaiset drinkit ja cocktailpalat tarjolla. Siellähän sitä sitten auringon laskettua tuli istuskeltua ja ihmeteltyä, kun meidän lisäksi kyseisessä loungessa ei ollut kuin vain pari muuta seuruetta. 

Laivalla kaikki syöminen on ilmaista (ellei mene siihen yhteen ja ainoaan maksulliseen ravintolaan, joka on ehkä vähän turhaa kun hienokin ravintola on ilmainen.). Itse otinkin ilon irti katkarapuannoksista joka ilta, kun niissä sitä hintaa Suomessa on melkein joka ravintolassa :D 

Suosittelen tosiaan näitä risteilyitä kaikille. Nämä ovat tosi edullisia, ja rahaa ei kulu juuri mihinkään kun kaikki on ilmaista (paitsi viina, ja sekin muuttuu ilmaiseksi osittain kun kertyy tasopisteitä) ja pääsee tutustumaan moniin eri kohteisiin. Meillä oli seuraavan päivän kohteena Coco cay, ja sitten Nassau, joista on omat postauksensa tulossa pian! 

13 kommenttia:

 1. Ihan mahtipostaus ❤️ Kiitos. Oon miettiny et joskus haluaisin karibian kiertoristeilylle mutta juurikin miettinyt miten kalliiksi tuo reissu tulisi ja käykö aika tylsäksi yms. Tosi kiva siis saada lukea oikeista kokemuksista. ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 Ihana kuulla et oot suunnitellu. Mä kyl voin suositella lämmöllä. Ei tuu tylsää (kokemusta itellä 3, 5 ja 9 päivän risteilyistä), vaan tekemistä kyllä riittää, kun on lämpöä ja kohteita. En sit tiedä jotain tällaisia pohjoisemmas kiertävii risteilyitä, mis ei oo altaita ja auringonottomahdollisuuksia. Kyl on heti sellanen fiilis et vois lähtee uudestaankin :) Ja ei tuu kalliiks! Tietty riippuu miten paljon ja kalliita juomia tahtoo laivalla ollessaan juoda, mut meilläki kolmen päivän risteilyn lasku oli alle satasen. Sit ton ite risteilyn saa muutamalla satkulla ja lennot päälle ni ei oo paha ollenkaan, kun vertaa siihen mitä hotelli maksais ja pääsee sit kokemaan viel monta eri kohdetta :)

   Poista
  2. No ei ole kyllä hinnalla pilattu tuo. Kiitos näistä inspiroivista matkapostauksista. Taidan siis uskaltaa toteuttaa varovaisen haaveeni. ☺️ Sulla on muuten kaunis ja naisellinen pukeutumkstyyli.

   Poista
 2. Tuollaiselle risteilylle olisi kiva päästä! :) Tuo sun ruoka näyttää niin herkulliselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyl lämmöllä! Ja herkkua se olikin *_*

   Poista
 3. Jee kuinka kiinnostava postaus! Toivon, että joskus pääsen lähtemään Karibianristeilylle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva et tykkäsit! :) Karibianristeilystä täälki haaveillaan! Mies on kerran käynyt, ite en koskaan!

   Poista
 4. Kiva lukea sulta matkapostausta! :) Näyttää ja kuulostaa ihanalta <3 Miamissa ja ylipäätään Floridassa haluaisin päästä käymään! Tosi ikävä vaan kuulla, että siellä on tuolloista :/ Vaikka onhan sitä köyhyyttä kaikkialla ja jossakin siihen törmää vaan niin suoraan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miami oli kyl nättiä! Ja siis oot oikeessa, joka paikassahan sitä on. TOisaalla se on lakaistu maton alle, toisaalla se näkyy vahvemmin ja toisissa paikoissa sitä huono-osaisuutta on niin vähän ettei se hyppää silmille. Mut kokemus se oli tuokin ja tietyllä tapaa tervettäkin nähdä tota meininkiä, niin saa ite taas vähän perspektiiviä asioihin.

   Ihana kuulla et tykkäät näistä, viel on muutamia matkapostauksia tulossa! :)

   Poista
 5. Kuulostaa kyllä niin ihanalle! Ihan kamala matkakuume, kun en koskaan ulkomailla tosiaan oo ollutkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiva kuulla! Ihanaa kyl olikin! Meijän pitää hei lähtee tollaselle risteilyllä joskus ;D

   Poista
 6. Ihania kuvia taas ja niin siistin kuulonen juttu! Pitäis itekki joskus käydä tollasella, isä on käynyt sielä karibian merellä joskus semmosella 10 pv mittaisella ja sanoi että on se elämyksinä ihan koettava juttu :)

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
 7. Ei ikinä uskoisi että tuo drinksu on pahaa, se näyttää niin hyvälle :D Suola tosiaan on varmaan erikoinen lisä tuossa.. :D Ompa kiva kuulla tosiaan teidän reissusta, itekkin kun on pohtinut jotain tämmöstä cruisea joskus :)

  VastaaPoista