keskiviikko 27. joulukuuta 2017

*:・゚✧Graduation outfit✧・゚:*

Miten olette selvinneet joulusta? Täällä kotiuduttiin takaisin Helsinkiin eilen, ja voi nyyh kun lumet jäi sinne keskisuomeen. Tietty vähän sääliksi kävi Chrisua joka joutui siinä loskassa ja lumisateessa ajamaan mennen ja tullen, mutta olihan se lumi vaan niin kaunista. Nyt kun katsoo ikkunasta ulos näkyy vaan kuraa :'D 
To be honest, en ole meikannut valmistujaisten jälkeen kertaakaan. Ei ole vaan ollut tarvetta tahi fiilistä. Nappasin kuitenkin asukuvia valmistujaispäivältä, ja ajattelinkin nyt näin viikon jäljessä sitten postailla näitä teille💕

 Top and skirt: DaTuRa, necklace: Glitter, shoes: MA*RS, bag and earrings: Chanel


Nuo MA*RSin kengät lähtevät niiiin todellakin mukaan Japaniin. Söpöt ja helpot kävellä. Vaikka haha, nuo jalassa olen sitten miestäni aika paljon pidempi, mutta eipäs se haittaa. Olin ihan tyytyväinen valmistujaisasuun, kun en mitään överifiiniä tahtonut laittaa juhlinnan puutteen vuoksi, ja kun vielä oli aika vilpoisaakin. 

Hei sitä piti kysyä (aion jätkkää gallupin myös snäppiin ja instaan), kumpaa seuraatte mieluummin, instastorya vai snapchattia? Arvon tässä kumpaan someen laitan enemmän matskua meidän reissusta. Snapchat on helpompi käyttää, mutta ne harvat kerrat kun instastoryyn jotain laitan, saa ne enemmän katselukertoja. Molempia kuitenkin hankala pitää yhtä ajantasaisina, joten kumpaan haluaisitte minun taltioivan japaninmatkan tapahtumia?

20 kommenttia:

 1. Niin söpö asu! Ei yhtään överi, vaikka onkin yhdistelty kahta kukkakuosiakin :)

  VastaaPoista
 2. Ihana asu! <3 Just sopiva valmistujaisiin :) Mä tykkään enemmän seurailla Snapchatissa, mutta varmasti myös Instasta tulisi katsottua sun tarinoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos💕
   Mä oon enempi snäppi-ihmisiä, mut enempi katselukertoi saa jos ja kun laittaa instastoryyn😱

   Poista
 3. Nättinä oot taas ollu :) laita jutut instaan! en käytä snapchattia ollenkaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja katotaan! Pahuksen tasavertaiseksi meni toi äänestys, oikeestaan 50-50 haluuko porukka kattoo instastoryjä vai snäppejä :D

   Poista
 4. Ihana asu ja noi kengät <3 Mä kannatan snäppiäm sieltä helpompi etsiä ne storyt jotka haluaa katsoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Noi kengät on ihan rakkautta *_* Ja snäppi kieltämättä on itellekin helpompi!

   Poista
 5. Ihana pinkki asu! <3 ja mä seuraan snäppiä koska unohdan välillä koko instastoryn :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Pinkki on the best :D Ja mä kyl selaan molemmat, mut instastoryssä tulee skipattua tosi paljon kun seuraa kuitenkin useempaa sataa ihmistä, ni väkisinkään kaikkien storyjä jaksa seurata.

   Poista
 6. Snäppi ois paras! Sieltä katson storyt aina, vain satunnaisesti muistan seurata instaa. Mutta mukavaa reissua ja samalla iloista uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Snäppiin onkin tullut päivitettyä nyt jonkun verran😍😍

   Poista
 7. Todella ihana asu! Juuri niin sun näköinen kuin vain olla ja voi ♥ Nuo kengät ovat kyllä todella kauniit, kiva että niillä on myös hyvä kävellä!

  Mulle on oikeastaan ihan sama kumpaan someen laitat reissustanne juttuja, jommastakummasta ne kumminkin käyn läpi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus💕💕

   Ja snäppiin on nyt tullu lisäiltyä💕💕

   Poista
 8. Tuo toinen kuva <3 oot niin kaunis 😊

  VastaaPoista