maanantai 4. joulukuuta 2017

*:・゚✧iPhone pics part ?✧・゚:*1. Jokin asukokonaisuus jo jonkin ajan takaa. Tuo Niken collegepaita on niin mukava💗 2.Opinnäytetyö tuli NIIIN valmiiksi! Jes. Arvosanaa odotellessa, mutta nyt se on palautettu. Jos kiinnostaa lukea seksuaali- ja sukupuolivähemmistönuorten kokemuksista kirkon nuorisotyössä, niin täältä voi käydä lukaisemassa. 3. Ostettiin freshiä minttua meille kotiin, ja päätin nikkaroida itselleni minttuteetä. Tuli kyllä hyvää, mutta jos tahtoo saada täyteläisen maun, niin melkeinpä pitää koko puska kyniä kerralla käytettäväksi. 4. En tiennyt ennen meidän kissun ottoa, että kissatkin oikeasti saattaa tykätä maharapsutuksista. Luulin että se on enemmänkin jokin koirajuttu :D Mutta Ilona tykkää eniten kun silittää mahasta. 5. Käytiin jokunen aika sitten Michael Korsilla joulukauden avajaisissa. 6. Kukkia! Oikeasti siis, kukkakaupan kukat versus markettikukat, kukkakauppa voittaa niiin 6-0. Ostin meille k-kaupasta joulutähtiä pari kappaletta, ne kössähti kasaan heti. Nuo kukkakaupasta ostetut kimput ovat vieläkin aivan kondiksessa. 7. ....Mutta kissan mielestä kukat on enemän uhka kuin mahdollisuus, ja raukka pelkäsi niitä! :'D 8. Asukokonaisuutta muutaman päivän takaa. 9. Nyt tänätalvena on ollut aivan ihania talvipäiviä, mutta harmi kun ne ovat kestäneet vain muutaman tunnin tai korkeintaan yhden päivän. Olispa lunta! 9. Maskivarasto käytetty loppuun. Onneksi pian onkin jo uusi reissu Japaniin, niin pääsee täyttämään varastoja. 10. Tehtiin sgroppinoita mieheni kanssa yksi ilta. Täytyy sanoa, ettei tähän vuodenaikaan löydy yhdestäkään peruskaupasta sitruunasorbettia! Ostettiin sitten mansikkaa, vaikkei se tietty enää ollut sama asia. Mutta hyvää kylläkin!

21 kommenttia:

 1. Ihana tuo ensimmäinen kuva kissasta :) Toinen on niin onnellisen näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooi <3 Toivottavasti pikkuinen myös on onnellinen, vaikka ruokatarjoilu ei aina pelitäkään siihen malliin mitä se toivois :D <3

   Poista
 2. Onko toi vedenkeitin sellanen mistä saa säätää veden lämpötilan? Pisti vaan silmään tuo, töissä joku puhu samanlaisesta keittimestä joku aika sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on! Toi on ollu kyl paras keksintö, tekee teenkeitosta helpompaa ku ei tarvii arvailla lämpötilaa :) Toi ei ollu edes kallis, joku 25€ Prismasta :)

   Poista
 3. Tosi mielenkiintoinen ja tärkeä tutkimusaihe teidän opparissa! Olin joskus teininä seurakunnalla kerhonohjaajana. Yhdestä kokouksesta jäi mieleen, kun toinen ohjaaja kysyi meitä ohjaavalta nuorisotyöntekijältä, että mitäs vastataan jos kerholaiset kyselee jotain seksuaalivähemmistöihin liittyvää. Saatiin ohjeet, että piti vastata että se ei ole kirkon oppien mukaista eikä omaa kantaa saanut ottaa esille :C Toivottavasti tuon osalta on menty jotenkin eteenpäin. Pitää lukaista tuo sun oppari kun on aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hittolainen et oli tollast meininkii D: Noh, mut tommosta se valitettavasti yhä on monis paikoissa, ainakin haastattelutulosten perusteella :( Kandee tosiaan lukaista toi oppari jos yhtään kiinnostaa; Mulle toi opinnäytetyö antoi ihan sikana!

   Poista
 4. Lidlistä saa sitruunasorbettia ympäri vuoden! Ja K-kaupassa on muistaakseni pirkan maidoton sitruunajäätelö myös aina saatavilla ja se vastaa mun mielestä enemmän sorbettia kuin jäätelöä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nokun niin mä muistelin et lidleist saa, mutta ei ainakaan citykäytävän lidlissä ollu :( Sieltä toi mansikkasorbetti ostettiin. Ja sit meijän pikku k-kaupoissa ei kummassakaan ollut! Mut muistelin et sitä pirkka-merkkistä sorbettia on ainakin joskus siellä ollu, mut jos ne tilaa niitä vaan kesäks... D:

   Poista
 5. Aivan huikean mielenkiintoinen oppari, ja mitä ihmettä, mulla alkaa ensi kuussa opinnot samalla alalla samassa koulussa! 😄 Oman opparin tekoon on kuitenkin vielä vähintään se kolmisen vuotta, mutta kiitos että jaoit linkin, te ootte tehneet laadukkaan ja tärkeän tutkimuksen :) Ja mitä onkaan meneillään sun elämässä (edelliseen postaukseen viitaten), niin tsemppiä sun loppuvuoteen, toivotaan että se kaikki kääntyy vielä parhain päin. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii kivaa huomaa et ihmiset tykkää meijän opparista et se ois tärkee *_* ihana juttu! Ja vau onneksi olkoon! Mä suosittelen kyl et opparin aloittaa tosi hyvissä ajoin, ettei tuu sit mitään ylläreitä, niinku meille meinas jo tulla. :D

   Ja kiitos paljon tsempeistä, ne tulee todellakin tarpeeseen <3

   Poista
 6. Ihana katti! Sun pitäisi tehdä postaus Ilonasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooooo pitää ehdottomasti tehdä Ilonalle oma postaus <3

   Poista
 7. Kivoja kuvia ja ihana kissa, edellinen jättänykki viestiä että postausta kissasta! Laita jooko kehiin :D

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja jooo Ilona-kissa kyl ansaitsee oman postauksensa :D <3

   Poista
 8. Kivoja kuvia! :) Ja todella mielenkiintoinen tuo teidän tekemä oppari, pitää ehdottomasti lukea se kunnolla ajan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Ja hei ihana et toi oppari vaikuttaa mielenkiintoiselta <3 Käy ihmees lukee se, oli kyl tosi mukava toteuttaa sitä *_*

   Poista
 9. Voi että tuota teidän kisuja, niin söpö ♥ Kivoja kuvia muutenkin, tälläiset postaukset on ihan parhaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilona-kiisu on kyl supersöpö <3 Mä varmaankin teen hänestä oman postauksensa täs piakkoin :) Ja kiva et tykkäät näistä, näitä on itekin mukava tehdä ^_^

   Poista
 10. Hajosin tuolle Ilonan masurapsukuvalle! ❤️ Hän vaikuttaa kotiutuneen teille jo tosi hyvin ^_^ Muutenkin kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilona on kyl hassu :D ja jooo todellakinasettunut taloksi, osaa jo komentaa meitä aika kovastikin :D kiva et tykkäät tällaisista postauksista <3 kiitos ^_^

   Poista
 11. Kävin jo vähän selailemassa tuota opinnäytetyötä ja vaikuttaa hyvältä. Aihe kiinnostaa ja on minullekin ollut tärkeä niin kyllä vielä sen saan kunnolla luettua. Onnea valmistumisesta. Onko tuo Michael Kors viidennen kuvan taustalla reppu vai mikä? En muista nähneeni asukuvissa.

  VastaaPoista