maanantai 18. joulukuuta 2017

*:・゚✧Pics from Vienna✧・゚:*

1. Lennolta kohti Itävaltaa! Mies sai Finnairin platinakortin, niin kyseisellä kortilla saa platinajäsen + seuralainen ilmaiset shampanjat koneessa, vaikka matkustaisi ihan turistissa. 2. Hotellin vieressä oli Starbucks, josta sai palvelua vieläpä englanniksi, niin aamupala tuli korvattua, krhm, joka päivä gingerbread lattella :D 3.- 4. Maisemoisia Wienistä. 5. Asukuvaa itsenäisyyspäivältä. Napsittiin hotellin rappukäytävässä ekat asukuvat, ennenkuin hoksattiin aulan olevan paaaaaljon valoisampi. 6. Wienin sinivalkoiset valot Suomi100-vuoden kunniaksi. Täytyy ihan rehellisyyden nimissä sanoa että oli aika laimea ja lisäksi nuo valkoiset osat näytti ennemminkin keltaisilta... 7. Taas maisemaa. 8. Vegaaninen ruoka oli kiven alla koko reissun ajan. Onneksi sentään yhdestä paikkaa pitkän samoilun jälkeen löytyi vegaanista pastaa. Jopa kasvisruuan löytyminen oli todella haastavaa. 9. Löydettiin supersöpö ja mukava "terassi". Jos olisi ollut aikaa, olisi siihen voinut jäädä istuksimaan ihan pidemmäksikin aikaa. 10. Kytiin hotelli Sacherin kahvilassa syömässä aitoa sacherkakkua palaset. Tai, Christian otti jonkun punssikakun, itse sacherkakku. Tässä vaiheessa olin jo luovuttanut vegaaniuden suhteen :'D Ja täytyy sanoa että maistuihan tuo kakku herkulliselta. 11. Lisää ruokakuvia! Aivan ehdottoman erinomaista sushia <3 12. Saatiin kuvattua aivan ihana auringonlasku. Tosi hyvä tuuri sattui kelien suhteen, oli nimittäin todella miellyttävä sää koko reissun ajan. 13. Reissulta ei pahemmin tullut shoppailtua mitään, mutta tällaisia vegaaniherkkuja lähti kotiin mukaan. Tuo mansikka-valkosuklaa on ehkä parasta ikinä, parempaa kuin "aito" valkosuklaa!

7 kommenttia:

 1. Siis mä oon instassa kyllä huomannut, mutta siitäkin on aikaa! Millon sun tukasta on lähtenyt noin paljon senttejä??:D Hurjaa, mutta kyllä käypi sulle upeesti:) Ihania kuvia, mä niin haluaisin pienelle kaupunkilomalle mutta mieheke on muuta mieltä:D

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia! :) Mä tykkäsin kovasti Wienistä, siellä oli niin kaunista<3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Vienna on mun mielestä ollut yksi parhaita matkustuskokemuksia ja menisin mieluusti uudestaan, ollaan itseasiassa saatu sinne kutsu mutta pitäisi järjestää vähän aikaa.. Kyllä pitäisi lähteä taas! Ja noi samat kävelykadut ja muut niin tutun näköistä, siellä on niin siistiä ja semmosta kaupunkimaisuutta mitä täällä Suomessa harvemmin on vain pienesti sivuttu :)

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia oot räpsinyt! Ja mistähän syystä mäkin vasta nyt tajusin kuinka sun tulla on oikeasti niin paljon lyhentynyt! 😅 Tosi hyvältä näyttää! Itse kävin Viennassa pikaisella lomalla muutama vuosi sitten. Ihan kivalta kaupunki vaikutti, vaikka paljoa ei siihen ehtinytkään tutustua. Ihan yhtä suurta kiinnostusta se ei mussa herättänyt kuin vaikka Berliini tai Amsterdam, mutta ehdittiin olla siellä niin vähän aikaa, että ois sitä ihan kiva toistekin käydä katselemassa :)

  VastaaPoista
 5. Ihana Wien! Kävin siellä marraskuussa ja kaikesta harmaudesta huolimatta, rakastuin kaupunkiin. Tein siitä pari matkapostaustakin, tässä niistä toinen http://smokyeyecandy.blogspot.fi/2017/11/pelkoa-ja-kauhua-wienissa.html

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia! <3 Tuolla olisi kiva päästä käymään <3

  VastaaPoista
 7. Kylläpä Vienna muistuttaa paljon Pariisia! <3 Kaunis kaupunki, jossa ois ihana päästä käymään :')

  VastaaPoista