torstai 30. elokuuta 2018

Hermes purchases

Onko täällä ketään Hermés-faneja?😍 Itse olen ihan tykästynyt muutamiin heidän tuotteisiinsa (lue: kenkiin, huiveihin ja koruihin!), ja nyt vihdoin tuli mahdolliseksi tehdä muutamia ostoksia heiltä viime Berliininreissulla! Luojan kiitos en ole tykästynyt heidän laukkuihinsa, vaikka onhan se perus Birkin ihan kiva, muttei ole mitään paloa saada niitä. Ateenanmatkalla nappasin tuon hajuvesiboxin, ja Hermesin hajuvedet ovat kyllä jotain ihanuutta, suosittelen kokeilemaan <3 
Nämä oranssit laatikot! 🍊Nämä olivat vaikka kuinka pitkään koskemattomina, kun en malttanut rääpöstää näitä auki. Tuo alin laatikko valkoisella etiketillä on se parfyymilaatikko, ja nuo kaksi pientä pakettia ovat hyväkkeet jotka saatiin miehen kanssa kaupantekijäisiksi ostoksista. Minulle tietty kävi sellainen tuuri, että tuo samplepaketti oli tyhjä! :'D Noh, onhan tässä jo tarpeeksi hajuvesiä ja materiaa kerrakseen kun nuo ostokset sain, niin kiva että miehen tuoksut olivat paketissaan! 

Tällaiset ostokset! Ensiksikin, tämä Click H-rannekoru on ollut unelmissa jo pitkään. Mutta senpä hankkiminen ei osoittautunut niin helpoksi projektiksi. Kolmella reissulla ollaan käyty kyselemässä sen perään, ja koskaan ei ole oikeaa väriä ja kokoa ollut missään päin Berliiniä. Ekalla kerralla palvelu oli niin tylyäkin että vaikka hely olisikin löytynyt olisi se jäänyt ostamatta. Mutta, odotus palkittiin ja tämä täydellinen ruusukultainen vaaleanpunainen yksilö löytyi! Samalla hankin myös vähän vähemmän aikaa ostoslistalla olleet klassiset H-sandaalit korkoversioina. Arvoin pitkään ihan lättäpohjaisten kanssa ja sitten tämän korollisen sandaalin välillä. Lättäpohjakengät kuitenkin ovat tosi vähällä käytöllä eivätkä ole sen paremmat jalalle kuin korotkaan, joten päädyin näihin! 


4 kommenttia:

 1. Ääk olet palannut bloggaamaan! Multa on mennyt ihan ohi :) Kiva!
  Hermes ei ole kyllä sinänsä tuttu merkki muuta kuin Birkin-laukkujen suhteen, mutta hyvältä näyttää etenkin noi sandaalit. Pakko sanoa että en tykkää noista oransseista pakkauksista :D On jotenkin tosi hyökkäävän väriset verrattuna vaikka Vuittonin oransseihin laatikoihin. Jää ihan noi tuotteet taka-alalle kun on NIIN oranssia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Vähin äänin back to business <3

   Joo Birkinit on varmaan se Hermesin the thing, onneks ne ei oo mulle mikään juttu, kun muuten menis henki ja terveys kun sellasta haluis hankkia :D

   Ja ymmärrän ettei kaikkiin iske noi räiskyvänoranssit pakkaukset! Olihan noita aika haastavaa kuvata, kun tuo oranssi räiskyi kameranlinssille siten et toi rannekoru esim. hukkui tonne sekaan aika täysin :'D Mutta kun noita boxeja pyöritteli käsissä ni ei tosiaan meinannut raaskia avata ollenkaan <3

   Poista
 2. Kisulla on niin ihan ilme kuvassa. Sellainen poseeraava. Koru on niin moneen sopiva. Tyylikäs ja söpö yhtä aikaa. Kengät näyttävät myös moneen yhdistettävältä. Asukuvia odotellessa. Tämä merkki ei ole minulle ennen sinun ostoksiasi tullutkaan vastaan. Logo ja värimaailma on vähän hämäävä. Ois voinu luulla kuriiripalveluksi. Mutta johtuu varmaan siitä kun täkäläinen postimme on oranssi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiisu on sitä mieltä että hiiteen materialismi, naksuismi tilalle :D Oli oikeesti haastavaa ottaa kuvia noista ostoksista kun kissa pyrki etusijalle noihin kaikkiin :D Ja siis, Hermes on alunperin satula- ja hevostarvikeliike, siitä sitten laajentanut muotiin :) Sillä tollainen logo :)

   Poista