finnish
www.tuulimaria.fi
Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Tervetuloa www.mitakegroup.fi. ja pääasiassa lähetetään Express Mail Service. Nauti nopeasta toimituksesta tai Valitse nopeammin. Varmista, että tuotteesi, lähetysosoitteesi ja vastaanottajan nimi eivät ole vastuussa kadonneesta lähetyksestämme.
Peruuta tilauspolitiikka
Jos haluat peruuttaa tilauksesi, ota yhteyttä asiakaspalveluun tilauksen jälkeen 6 tunnin sisällä, ennen kuin tuote ei lähetetä. Valitettavasti emme voi peruuttaa järjestystä, kun lähetämme ne. Kiitos, että ymmärrät. Jos vaadit peruuttaa tilauksesi, noudata palautuskäytäntöämme. Luottotililtä vähennetään luottokorttimaksua, jota ei palauteta.
Palautuspolitiikka
Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme 3 päivän kuluessa, kun olet saanut ne. Anna nimesi ja tilauksen tunnus, kun otat yhteyttä asiakaspalveluun. Kaikkien palautettavien tuotteiden on säilyttävä alkuperäisessä kunnossaan. Ei ole kulunut, muutettu tai pestävä, kaikki tagit kiinnittyvät, ja sinun on maksettava palautusmaksu, lähetyskulut, istutusmaksu.
Vaihtopolitiikka
Ota yhteyttä nimesi ja tilausnumerosi kanssa, kun haluat vaihtaa eri kokoa tai väriä kolmen päivän kuluessa. Jos haluat vaihtaa muita tyylejä, sinun on maksettava hinta. Sinun on myös otettava yhteyttä asiakaspalveluumme, he auttavat sinua. Kaikki vaihto-tuotteet on pidettävä alkuperäisessä kunnossaan. Ei kuluneet, muutettu tai pestävä, kaikki tunnisteet kiinnitettyinä. Tarvitset palkanmaksupaketin, kaksi kertaa lähetysmaksua.
Varmistaaksesi hyvyytesi varmista tilaustietosi. Onko sinulla kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Takaisin